Gözden kaçırmayın

Samimiyetin Değerini Kaybetmeyen HikayelerSamimiyetin Değerini Kaybetmeyen Hikayeler

Bitiyatro ve Nejat İşler’in ortak yapımcılığında "Fil Rüyası" adlı oyun, 11 Kasım'da Baba Sahne'de sahnelenecek. Oyun, yazar Günsu Özkarar'ın Galata Perform’un eğitimleri sırasında kaleme aldığı bir eser olarak dikkat çekiyor.

"Fil Rüyası", bir terapist ile danışanı arasındaki seanslarda güven, sadakat ve aşk gibi temaların etrafında şekillenen bir hikaye sunuyor. Bilinçaltına yapılan yolculukla başlayan oyunda, terapi süreçlerinin doğurduğu tekinsizlik hissi ve dış dünyanın yükselen sesi, izleyiciyi derin düşüncelere yönlendiriyor.

Yönetmenliğini Cem Burçin Bengisu’nun üstendiği oyunun süpervizörlüğünü Laçin Ceylan gerçekleştiriyor. Oyuncu kadrosunda Hülya Köseoğlu, Arbil Tabur ve Onur Sarıaltın gibi isimler yer alırken, Nejat İşler sürpriz bir karaktere sesiyle hayat veriyor. Sahne tasarımını Murat Kural, kostüm tasarımını ise Bitiyatro üstleniyor. Kukla tasarımına Ayten Öğütçü, video tasarımına ise Nilsu Alanyalı Tancı imza atıyor. Yapım sürecinde Nilay Kulakçeken yapım koordinatörü olarak görev alıyor.

Oyun, Sınırlar Ötesi Tiyatro 11. Yeni Metin Festivali’nde okuma tiyatrosu olarak gösterilmişti ve olumlu karşılanmıştı. "Fil Rüyası", izleyicileri düşünmeye ve hissiyatlarını sorgulamaya davet eden bir deneyim sunmayı vaat ediyor.