Gözden kaçırmayın

Oyuncu Lily Collins, Oyuncu Lily Collins, "Emily in Paris" Kostümleriyle Halloween İçin İlham Veriyor

Halsey’nin beklenen albümü "The Great Impersonator" 25 Ekim'de yayımlanacak. Üzerinde çalıştığı projeyi 17. gününde tanıtan Halsey, "Björk" isminde bir parça ile paylaşımda bulundu. Aylardır süren heyecan dolu bekleyişin ardından bir gün kalırken, Halsey, sosyal medya hesaplarındaki takipçilerini bilgilendirmeye devam ediyor.

Halsey, "The Great Impersonator" adlı albümünde, en çok etkilediği sanatçılardan biri olan Björk’e atıfta bulundu. Bu albüm, Halsey’nin ilk kez başlık parçası barındıran çalışması olarak dikkat çekiyor.

Albümün prodüksiyonunda yer alan ekip de paylaşımda yer aldı. Halsey’nin fotoğrafını çeken Sarah Pardini, makyajı Halsey’nin kendi yaptığı gibi önemli isimler arasında sayılırken, stilisti Lyn Alyson ve kostüm tasarımcısı Seth Pratt gibi yaratıcı isimler de projede yer alıyor.

Hayranlar için merakla beklenen bu projeyi büyük bir sabırsızlıkla bekledikleri görülüyor. Halsey’nin farklı tarzı ve etkileyici temaları ile dinleyicilerini nasıl etkileyeceği ise merak konusu.