Gözden kaçırmayın

GQ İtalya, Achraf Hakimi'yi Kasım Ayı Kapak Yıldızı Olarak SeçtiGQ İtalya, Achraf Hakimi'yi Kasım Ayı Kapak Yıldızı Olarak Seçti

Yeni moda sezonunu karşılayan Jason Wu, 2025 ilkbahar koleksiyonunu New York'un çarpıcı Hudson Yards bölgesinde sergiledi. Bu koleksiyonda, sektörlerindeki değişim draması ile yüzleşen Wu, yıllık bir defile modeli benimsiyor ve bu yaklaşımın daha unutulmaz ve etkileyici olacağını belirtiyor.

Etkinlikteki sergi sanatçıları Mary ve David Martin ile iş birliği yapan Wu, Elise Co tarafından yaratılan INK 01 / 6A 6B 6C adlı dikkat çekici bir heykeli meraklıların beğenisine sundu. Sert, geometrik yapının Wu’nun koleksiyonunun akışkanlığı ile olan zıtlığı göz alıcı bir estetik sunuyor; bu koleksiyon, ünlü Çinli sanatçı Tong Yang-Tze'den ilham alınarak hazırlandı.

Wu, çocukluk döneminden beri öğrendiği hat sanatının etkilerini taşıyan bir palet oluşturdu. Kirli ama akışkan olan mürekkep özünü, pastel tonları ile birlikte siyah ve beyaz kullanarak ifade etti. Koleksiyon, ham ve işlenmiş kumaşların etkileşimini gözler önüne seren ekran baskılı kabanlar ve hafif, havadar şifon ve muslin gibi yenilikçi tekstil materyalleri içeriyor.

Kendi imza niteliğindeki feminen couture tasarımlarından uzaklaşan Wu, şimdi ise terzi işçiliği, gündelik giysiler ve örme kıyafetlere daha dengeli bir yaklaşım sergiliyor. "Mükemmel kusursuzluk" anlayışıyla birleşen göz alıcı erkek giyimi ve sıradan bir şıklığı yansıtan çok çeşitli parçalar dikkat çekiyor. Bu koleksiyonda, plise detayları ile şifonun, terzi işçiliğinde beklenmedik bir şekilde entegrasyonu yer alıyor.